top of page
Altenmarkt_gebouw.png

OOSTENRIJK - ALTENMARKT

GOLDEN LODGES ALPENRESIDENZ

Building view - Golden Lodges - Altenmarkt - Salzburg - Austria - Alpen residence

NU IN DE VERKOOP!

Welkom bij ons Resort

Het Golden Lodges “ALPENRESIDENZ” is gelegen in het Salzburgerland, en wel in de regio Pongau. Deze idyllische vakantieregio ligt in het midden van de Salzburger Sportwelt & Ski amadé. Altenmarkt, gelegen naast Flachau en de Zauchensee, het ligt op 842 tot 1.305 meter boven de zeespiegel. Genesteld tussen grote imposante bergen en weg van de drukte, heeft de regio haar authenticiteit bewaard. Onaangetaste landschappen, culturele geschiedenis en een gevarieerd aanbod van vrijetijdsvoorzieningen, u vindt het allemaal in deze regio.

Een ware beleving

Het Aparthotel “Golden Lodges ALPENRESIDENZ Altenmarkt” zal worden aangeboden als een hoogwaardige service resort, welke beheerd wordt door de Golden Lodges resort Group. Deze Golden Lodges serie wordt jaarlijks uitgebreid met

minimaal 1 resort.

 

Het Golden Lodges concept staat voor Luxe, gezelligheid en efficiënt beheer van de gebouwen op de resorts. In Altenmarkt realiseren we 33 exclusieve luxe appartementen, variërend van ca. 50m² - 78m², met de hoogste standaard van uitrusting in de alpine levensstijl. Naast de comfortabele appartementen, omvat het resort ook een ruime spa en wellness wereld met binnen- en buiten - faciliteiten.

 

Er komt een prachtig zwembad met daarbij een supergave panoramasauna en een prachtig zonneterras. Er komt een fantastisch mooi restaurant, waarbij we ook weer die typische landelijke Oostenrijkse stijl creëren. Verder komt er een luxe lobby met bar, buitenterras, lounge bar, fitnessruimte,

een multifunctionele zaal voor kinderopvang, cinema en een ruimte voor o.a. yoga/meditatie. Zowel in de zomer als in de winter kunt u gebruik maken van uw eigen parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage.

bottom of page